Pernille Pultz og Piper McKenzie

Fernisering søndag d. 1. marts 2009 kl. 14:00

Udstillingen åbnes af sekretær for Kongegaardsfonden Poul Erik Nielsen.
Udstilingen er arrangeret af Korsør Kunstforening

Piper McKenzie (1979, UK) arbejder med video, performance, fotografi, fotomontage og maleri. Gennemgående temaer er ukomfortable møder, forholdet mellem værket og beskueren, en undersøgelse af socialt engagement, politik og den individuelle oplevelse.
Under opholdet i Kongegaarden har kunstneren fuldført et projekt i samarbejde med Korsør Amatør Bokseklub med udgangspunkt at udforske forholdet mellem kontakt sport og maskuline arketyper.
På udstillingen vises en række videoværker, malerier og fotografier der søger at afdække aspekter af maskulinitet i den moderne verden, dekonstruktion og formidling af billedet.

Pernille Pultz (1982, DK) arbejder i et krydsfelt mellem flere forskellige medier bl.a. fotografi, objekter, tekst, performance og installation – ofte skimtes aspekter af den researchbaserede proces i det færdige værk.
Hendes praksis har særligt fokus på transformation af hverdagens kasserede objekter og materialer. Desuden er tab, skrøbelighed, identitet, og begær tilbagevendende temaer.
På udstillingen vises installation og fotografiske værker.