Kongegaarden - Center for Kunst og Musik
Kongegaarden er stuehuset til en gammel købmandsgaard opført i 1761. Efter renovering afsluttet den 23. maj i 1992 har Kongegaarden fungeret som center for kunst og musik. Korsør Kunstforening har siden afholdt 9 årlige udstillinger med professionelle kunstneres arbejder skiftende med udstillinger af Harald Isensteins værker og i december lokale fritidskunstnere.
Algade 25
4220 Korsør
tlf. 5837 7890
Fri entré
Åbent daglig kl. 10-16
onsdag dog kl. 10-20

Gæsteboliger
Kongegården har 2 gæsteboliger. Den ene til en bildende kunstner og en til en musiker, komponist eller lignende. Boligerne kan lejes for maksimalt 1 år. Nærmere oplysninger hos Kongegaardsfonden.
Herunder ses plantegningen over boligen til den bildende kunstner. Se plantegningen i stort format

Udstillinglokaler
Udstillingslokalerne i stueetagen har 9 af årets måneder udstillinger med professionelle kunstnere, arrangør Korsør Kunstforening.
2 måneder udstilles Harald Isensteins værker og i december afholdes julemarked med lokale fritidskunstnere og -kunsthåndværkere.
Stueetage: panelhøjde 1m, loftshøjde 2,20 m
Atelie: panelhøjde 0,76 m, lofthøjde 2,40 m
Se tegningen i stort format

Isensteinsamlingen
Billedhuggeren Harald Isensteins efterladte værker er i magasin i Kongegården. Tegninger, skulpturer og portrætbuster udstilles løbende i udpluk i Isensteincafeen i underetagen. Arrangør Foreningen Isenstein-samlingen

Koncertsal
Koncertsalen med et Steinway flygel er i tagetagen og har plads til 90 personer. Der afholdes månedligt koncerter. Arrangør Korsør Koncerterne m.fl.