Pia Fonnesbech, Beinta av Reyni, Anna Lindgren, Parul Modha, Maria Luostarinen

Parul Modha
har bl.a. udstillet på Masnedøfortet i 2012 og på Kunstnernes Efterårsudstilling i 2011. Hun har rødder i Østafrika og har via England siden 1998 boet og arbejdet i København. Hendes oplevelser er udgangspunkt for det kunstneriske udtryk i flere former.
www.parulmodha.com

Pia Fonnesbech
er uddannet på bl.a. Konstfack i Stockholm og akademiet i København og Göteborg. Hun er kolorist og har arbejdet med stilleben de
sidste ti år. Hun har udstillet mange steder i både Danmark og udlandet og har solgt til Konstrådet, flere kommuner, sygehuse og private samlere.
www.piafonnesbech.dk

Maria Luostarinen
Er uddannet bl.a. uddannet på Konstfack Stockholm (MFA). Hun arbejder meget med akvarel, men også i andre udtryk. Gennem årene har hun udstillet flere steder i Sverige og Danmark
www.maria.luostarinen.se

Anna Lindgren
Er bosat i Danmark og har hovedsageligt udstillet mange steder i Danmark bl.a. på Kunstnernes Efterårsudstilling og Frederikshavns Kunstmuseum; men også enkelte udstillinger i udlandet. Hendes billeder behandler ofte menneskets forbindelse til naturen, og naturens forbindelse til mennesket.
www.annalindgren.dk

Beinta av Reyni
Er født på Færøerne og bosat i København. Hendes værker har siden hun i 2001 udstillede på Kunstnernes Efterårsudstilling og i 2002 på Charlottenborgs Forårsudstilling kunnet ses på mange udstillinger i især Danmark.
www.avreyni.com