Brød i fryseren

Fernisering torsdag d. 5. september 2013 kl. 14:00

ved byrådsmedlem Flemming Erichsen
Udstilingen er arrangeret af Korsør Kunstforening

Hans Helge Nielsen
I hans billeder indgår der forskellige objekter af virkeligheden – huse, træer, maskiner, grene – under arbejdsprocessen forvandles disse elementer til en symbolorienteret verden. Det er billeder med stor kolorisme med store kontraster.

Søren E. Hansen
Piet Hein sagde: ‘Den der kun tager spøg for spøg, og alvor kun alvorligt, han har faktisk fattet begge dele dårligt’. Dette dobbeltsynede perspektiv er nødvendigt, når man står overfor Søren E. Hansens billeder, som overfladisk set kan virke som muntre parafraser over en indviklet tilværelse, men eftertanken melder sig hurtigt, hvor maleren tager tilskueren med på en tour de force i en befolkning, der synes genkendelig, men alligevel er urovækkende i deres almindelighed.
Malerens, man kunne sige kunstgreb, består i at sætte sine figurer i absurde sammenspil, hvorved nye udsagn og meninger fremkommer. Han undser sig heller ikke for, mellem de almindelige mennesker, pludselig at placere tegneseriefigurer eller andre væsner fra fantasiens overdrev. For at gå ind i Søren E. Hansens billeder skal man slippe håndtaget, løsne for fornuften og belave sig på en oplevelse.

Ole Olesen
Er uddannet på kunstakademiets malerskole og debuterede på Kunstnernes efterårsudstilling i 1967. Han har bl.a. lavet udsmykninger på Københavns Universitet på Amager og på Falkonergårdens Gymnasium.
Repræsenteret i bl.a. Kobberstiksamlingen og Statens Kunstfond.

Lene Elsner
Er uddannet på kunstakademiets billedhuggerskole. Hun debuterede på Kunstnernes Efterårsudstilling i 1977. Hun har lavet udsmykninger til bl.a. Maglegårdsskolen i Roskilde, Det Kgl. Teater og Københavns Universitet på Amager. Har bl.a. solgt til Statens Kunstfond og Silkeborg Bad

Camilla Hacke
Er uddannet tegner og grafiker. Har bl.a. udstillet på Den Frie og Charlottenborg, og mange steder i Danmark. Hun bruger tegningen til at udtrykke sig enkelt og præcist. Arbejder også med forskellige grafiske trykteknikker og andre materialer, men tegningen er altid omdrejningspunktet.

Filer til download:
Ferniseringskort (.pdf)