Korsør Kunstforenings Sommerudstilling XXIV

Fernisering torsdag d. 30. juni 2022 kl. 16:00

De fleste kunstnere vil være til stede
Udstilingen er arrangeret af Korsør Kunstforening

1. juli til 24. juli, Fæstningen, Korsør

Det er en stor glæde for Korsør Kunstforening for 24. gang at præsentere vores sommerudstilling nu for 2. år i træk i Store Magasin på Fæstningen på Søbatteriet i Korsør. Den første udstilling var allerede i 1997; men med corona pause i 2019 og 2021. Det er dejligt at kunne byde velkommen til hele 7 kunstnere: Jane Morten, John Würtz, Jesper Neergaard, Lillian Neergaard, Nelly Gaskin, Susanne Thea og Kirsten Ernst, hvor flere har været med helt fra starten. Det er rart at kunne følge den enkelte kunstners ændring i udtryk gennem årene ligesom et gensyn med kendte teknikker kan være rart, så bliver vi som gæster også mødt med overraskelser og nye veje i motiv eller teknik fra tid til anden.
Deltagerne er skiftet over årene af natur- lige årsager ved fraflytning, helbred, dødsfald o.a. Kunstforeningen har gennem tiden ved flere lejligheder præsenteret kunstnerne enkeltvis eller flere sammen på forskellige udstillinger.
Det er bestyrelsens håb, at vi stadig får mulighed for at præsentere kunstnerne på denne samlede årlige markering til glæde for såvel publikum som deltagerne.
Se mere om den enkelte kunstner på deres hjemmesider samt i vort webkatalog til udstillingen på www.korsørkunst.dk

Filer til download:
Katalog (.pdf)
Invitation (.pdf)