Medlemsbrev juli 2002
Vi mødes til Keramikmarked i Korsør 2002 Åbnes ved Havne Arkaderne torsdag den 25. kl. 12 af borgmester Flemming Erichsen og en repræsentant fra amtsrådet. Vi håber på nogle gode dage med omsætning for kunstnerne. Der deltager i år keramikere, som ikke var med sidste år.
Grønlandsk kunst i dag. er Kongegaardens udstilling frem til den 30. juli. Selve udstillingen er udbygget med information om kunstnerne på frimærkeudgivelser fra Grønlands postvæsen, venligst stillet til rådighed af Peder Skau, som åbnede udstillingen.
Jane Maria Petersen er kunstneren i august måned i Kongegaarden, Der kan ses keramik og korstingsbroderi i nye sammenhænge og andre sammenstillinger til eftertanke. Vi håber det lykkes at få kunstneren tilstede på udstillingen. - Se nærmere i pressen og på hjemmesiden www.korsoerkunst.dk Udstilllingen ophænges den 1. august og kan ses frem til den 29. august.
Isenstein Samlingen udstiller i denne og næste måned tryk af Harald Isensteins modeltegninger. Der er mulighed for at erhverve sig trykkene.
Tryk fra Hostrup-Pedersen & Johansen udstilles i august måned forhåbentlig hos et af vore virksomhedsmedlemmer evt. på en skole. Se nærmere i pressen eller på hjemmesiden. Udstillingen er blevet til i anledning af værkstedets 25 års jubilæum. Den omfatter tryk af 12 kunstnere bl.a. Arne Haugen Sørensen, Lars Nørgaard, Knud odde, Tal R, Michael Kvium.
Alle vore udstillinger er som regel salgsudstillinger, så se på udstillingen og overvej køb !
Rammer til medlemsgaven af Anni Rose kan stadig købes i Kongegaarden for 80 kr. til Korsør plakaten af Per Bak Jensen (der udleveres gratis til de besøgende) og til aktivitetsplakaten for Kongegaarden kan også købes.
Generalforsamlingen for 2002. er fastsat til mandag den 23. september kl. 19 i Kongegaarden - så reservèr allerede nu aftenen til at give bestyrelsen gode ideer til fremtiden og ris og ros for den forløbne sæson.
Nye medlemmer ? Det kan stadig lade sig gøre at blive medlem af foreningen, så hvis du kender en person eller et firma, der kan have gavn af et medlemskab sender vi gerne et girokort og lidt oplysende materiale. Der er også mulighed for at tilmelde sig via hjemmesiden www.korsoerkunst.dk
Kongegaarden tlf. 5837 7890.
Med venlig hilsen for bestyrelsen Finn Mikkelsen - tlf. 2041 4063