Medlemsbrev Januar 2006
Tom Krøjer
er udstilleren i Kongegården i januar frem til den 29. Oplev udstillingen med den mange fine serigrafier og enkelte litografier.
Bemærk åbningstiderne er indtil videre ændret pga. personalemangel.
Lukket mandag og tirsdag – Åben onsdag kl. 11-19, torsdag-fredag kl. 11-14 og lørdag-søndag kl. 11-16. Nærmere i pressen eller hvis du er med på e-mail.
Årsplakaten 2006 for aktiviteterne i Kongegården er netop udkommet og udsendes i den kommende tid til ca. 400 steder udenfor Korsør kommune (porto bl.a. betalt af Danske Bank og Spar Trelleborg) og ca. 200 steder i Korsør. Desuden kan medlemmerne afhente 1 eksemplar i Kongegården så længe lager haves. Plakaten vedlægges her i A4 udgaven til opslagstavlen.
Har du en ide til et sted, hvor plakaten kan hænge hører bestyrelsen gerne om det på nedenstående e-mail eller på tlf. 5837 7890 i Kongegården.
Indbetaling af kontingent
Enkelte har endnu ikke indbetalt kontingentet er for sæson 2005/06:
240 kr. for personlige medlemmer (a)
120 kr. for børn og skoleklasser (u)
1300 kr. for virksomheder med særlig service (v)
Det kan nås endnu på konto 5553644 eller i Kongegaarden
Lodtrækning Blandt kontingenter indbetalt senest 5. november er der trukket lod om et tryk af Jens Peter Helge Hansen, Rødt Firben. Den heldige blev et udenbys medlem, Charlotte Langkilde, som bor på Frederiksberg.
Medlemsgaven 2005.
Jens Kantsøs heliotryk i 7 farver er blevet afhentet af mange - afhentning kan stadig ske i Kongegården i åbningstiden. Bestyrelsen beder venligst om, at medlemsgaven afhentes før september 2006. Virksomhedsmedlemmer, der har betalt kontingent vil snarest modtage litografiet i ramme sammen med årsplakaten.
Medlemmer udenfor Korsør Kommune vil få gaven tilsendt, senere på sæsonen, hvis den ikke er afhentet.
Rammer til medlemsgaven kan købes i Kongegården i gylden farve til 220 kr., syrefrit passepartout karton fås for 40 kr.. Et færdigmonteret tryk koster 360 kr.
Besked og medlemsbreve via e-mail ?
Vil du være med på hurtige beskeder vi e-mail hører vi gerne fra dig. Du kan notere din e-mail adresse på girokuponen eller aflevere den i Kongegaarden. Eller sende en e-mail til formanden HYPERLINK "mailto:fmik@korsoerkunst.dk" fmik@korsoerkunst.dk - så vil du komme på mailinglisten.
Kunstkøbscirkler
er en god og spændende måde at købe kunst på. Der mangler endnu nogle interesserede medlemmer for at få startet en ny cirkel. Nærmere information kan ses på hjemmesiden eller fås i Kongegården eller ved kontakt til bestyrelsen.
Grafik m.v. som gave Endnu en gang gøres opmærksom de mange muligheder for køb af god kunst såvel fra Kongegaardens mange forskellige ting i receptionen som fra selve udstillingerne.
Et medlemskab er også en god gave.
Bestyrelsen 2005/06
har konstitueret sig efter generalforsamlingen:
Inge Boye Jørgensen, særlige opgaver
Aase Jepsen, særlige opgaver
Peder Skau, særlige opgaver
Lone Tørnquist, særlige opgaver
Jens Sejr, næstformand
Knud Kristensen, sekretær
Helle Purup, kasserer
Finn Mikkelsen, formand
Udstillingen 8 fra PRO kan ses fra 1. februar
Med venlig hilsen for bestyrelsen
Finn Mikkelsen. - Tlf. 2531 0382